Какво става тук
Въпреки че в света има над 60 вида кафе, зърната използвани за приготвяне на напитката, идват само от два вида: Coffea arabica, приблизително 75% и Coffea robusta, 25%.
Дългата система за обработка, необходима за получаване на перфектна чаша еспресо, кара Hausbrandt непрекъснато да наблюдава всяка стъпка от производството.
Процесът започва с намирането на правилната смес, откриване на органолептичните характеристики, които най-добре отговарят на вашия вкус – деликатна смес със свеж, флорален аромат и цитрусови нотки, или смес с плътен вкус и завладяващ послевкус на лешник, какао и карамел.
HAUSBRANDT
ПРОДУКТИ НА HAUSBRANDT
HAUSBRANDT
Ние от Крема Kафе България, сме изключителнo горди, че сме партньори, и досатвяме качес...
Прочетете ощеМежду 30.09.21 и 3.10.21 Крема Kафе България беше част от едно от най-известните в България из...
Прочетете още