about col sandago

За нас Col Sandago
Col Sandago се намира в престижната провинция Тревизо, сгушен сред зашеметяващите хълмове на D.O.C.G. Регион Конелиано Валдобиадене. Сортът Glera, който се отглежда тук, се възползва от химическите и физическите особености на земята.
Изложението, наклоните, надморската височина и микроклимата допринасят за високото качество на продукта.
Отличните вина, произведени в района Valdobbiadene-Conegliano, го правят един от най-важните райони за производство на пенливо вино в Италия и света.
Отличната храна, изкуството и културата на този трудолюбив народ заедно с тихата обстановка допринасят за създаването на елегантна обстановка, изпълнена с аромати и вкусове.
Основното производство на Col Sandago е Prosecco. Използваната система за обучение е Sylvoz.
Гъстотата на засаждане на лози Prosecco е около 3500 лози на хектар, за среден добив от 130 кинтала на хектар.
Гроздето от тези лози се използва за производството на Prosecco Superiore Extra Dry Conegliano Valdobbiadene D.O.C.G “Case Bianche”, Brut “Vigna del Cuc” Conegliano Valdobbiadene D.O.C.G. и “Brusolé”, пенливо плодово вино.
В допълнение към производството на традиционни пенливи вина Prosecco, има „Undici“, брилянтно и леко Prosecco Superiore Dry Rive di Susegana, обогатено с ароматите на грозде Glera, и „Costa dei Falchi“ Prosecco Superiore Extra Brut Rive di Susegana.

МИСИЯ

Създаване на момент на удоволствие и вдъхновение за търсене на най-високо качество. Нашата мисия е многопластова и може да се адаптира към всичките ни партньори.

За потребителите ни:
Създаване на момент на удоволствие и вдъхновение в търсенето на най-високо качество, използвайки нашите продукти и нашия опит.

За нашите сътрудници:
Създаване на момент на удоволствие и вдъхновение в търсене на най-високо качество, работа с уважение и отдаденост.

За околната среда:
Създаване на момент на удоволствие, работейки с уважение към околната среда и света, в който живеем.

ВИЗИЯ

НИЕ ПЕЧЕЛИМ С НАШАТА СТРАТЕГИЯ И НАШАТА ТРАДИЦИЯ

Hausbrandt Trieste 1892 SpA е победител, защото е представен от екип от хора, които работят в съответствие с традицията на семейния бизнес и идеите, гарантиращи успеха ни до днес, с ясна стратегия да продължим да печелим напред. Всеки ден сме ангажирани да създаваме продукти, услуги и решения за потребителите, които предлагат много висока добавена стойност и безспорно качество, осигурявайки най-доброто изживяване на марката, като същевременно зачитат околната среда и света около нас.

НАШИТЕ ПРИНЦИПИ

Да бъдем етичени на думи и на дела!

СЪВМЕСТНА ДЕЙНОСТ

Сътрудничество в търсенето на възможно най-добрия резултат.
Изграждане на солидни взаимоотношения между колеги и изграждане на ежедневието си върху доверие между колегите, внимание към нуждите на клиентите и правилно управление на веригата на доставка.

ОТГОВОРНОСТ

Като семейна компания, ние вярваме във важността на запазването и подобряването на бизнеса за бъдещите поколения.
Нашата ангажираност към околната среда е очевидна в начина, по който управляваме всички аспекти на нашия бизнес. Чрез приемането на устойчиви практики, които са екологично чисти, икономически осъществими и социално справедливи, ние вдъхновяваме нашите клиенти и доставчици да защитават и опазват околната среда.
Hausbrandt е сплотен, страстен екип, отдаден на общността, в която живеем и работим, и вярваме, че като действаме по социално отговорен начин, позволяваме на нашата планета да процъфтява. Гордеем се, че сме лидер в устойчивите търговски практики, социалното уважение и опазването на околната среда.

НАШИТЕ ПРИНЦИПИ

Да бъдем честни и директни един към друг!

УВАЖЕНИЕ

Говорете учтиво един с друг.
Да се изслушваме един друг и да бъдем отворени към всички гледни точки.

Смирение

Показване на воля да се учим един от друг, както от неуспехите, така и от успехите.
Да не приемаме моментния успех за даденост или да подценяваме нашите конкуренти.

ИНОВАЦИЯ

Придаване на висока стойност на страхотните идеи.
Предизвикване на конвенционалния начин на правене на нещата – никога да не бъдете удовлетворени.

АНГАЖИРАНЕ

Работете със страст и давайте най-доброто от себе си всеки ден.
Винаги се фокусирайте върху качеството с внимание към детайла, за да създаваме по-добри продукти, процеси и услуги с висока стойност.