Blog

Ice365 in ExCel London – съвместна дейност с колегите от Hausbrandt на Острова, Лондон 6-9 Февруари 2023

По време на изложението за гейминг и хазартни игри - Ice365, Hausbrandt Bulgariа беше представен от нашия главен бариста Веселин Панов, като партньорите ни от английското подразделиние на Hausbrandt предоставиха 2 броя професионални кафемашини и цялата посуда и оборудване към тях, за да може в продължение на три дни и повече от 20 кг перфектно изпечено кафе всички посетители да се насладят на качсетвена кафе напитка приготвена с продуктите от италианския производител.
Щандът, на който се случи това беше представителен за един от гигантите в предлагането на софтуерни продукти за казина и игрални зали. Събиращ погледи и спиращ дъха със своята визия и визуални ефекти, бе един от най-големите и посещавани на събитието въпреки българските корени на фирмата Amusnet – We make people play. Специално благодарим на Евангелос и Малрисио от АVEK, които осигуриха целия съпорт на терен в Лондон.
Мероприятието бе предшествано от подобно събитие в България през 2022 година, проведено в Интер Ехпо Център София, за което Крема Кафе България изцяло пое отговрността за качественото предлагане на кафе и отново присъства на щанда на компанията свързана с хазартните игри.

Без коментари

Публикувай коментар