whole-bean-coffee

Ние от Крема Кафе България, искаме да ви поканим на специална дегустация, за да представим нешето кафе решение, а вие да дегустирате нашите продукти. Ако искате да се срещнем, моля свържете се с екипа ни.

кафе на зърна 1кг.

CANAL GRANDE 100% АРАБИКА

Бленд обединяващ едни от най-добрите арабикови кафета в света, който доставя наслада със своите цитрусови и пикантни нотки в аромата си, в същото време деликатен в своя послевкус на натурално какао. Специално кафе с ненатрапчиво, деликатно тяло и сладък вкус и балансирана киселинност.

кафе на зърна 1кг.

GOURMET COLUMBUS 100% АРАБИКА

Бленд селектиран от качествени 100% арабикови кафе зърна, с приятна сладост в своя аромат, напомнящ амарето и сладки кореноплодни. Селектирано от един от най-добрите арабикови разновидности, включително Колумбия и Етиопия Сидамо, това е и причината тази смес да е уникална, доставяща удоволствие в комбинацията от натурално какао и сладникави нотки. Всичко това придружено в хармонично тяло.

кафе на зърна 1кг.

ACADEMIA 95% АРАБИКА

Арабиков бленд съдържащ минимално количество подбрани робуста зърна. Селекцията допринася да бъде постигнат перфектен баланс на вкуса, проявен от средната му киселнност и отлично тяло. Отличителен аромант на зрели плодове и напомнящ лешников крем, примесен с натурално какао в своя послевкус. Отличен с престижния златен медал, награда на майсторите сладкари в Италия - L'Accademia Maestri Pasticceri Italiani.

кафе на зърна 1кг.

H. HAUSBRANDT

Благодарение на подбора на кафените зърна, идващи от Централна Америка, кафето се отличава с плътно тяло и едва долавяща се киселинност. Със своя сладък вкус, напомнящ сушени плодове и аромат на печени бисквити, дарява пикантно усещане.

кафе на зърна 1кг.

TRADITIONAL

Кафе бленд базиран на висококачествени робуста зърна идващи от Азия и допринасящи за неповтория му аромат на печива и бисквити, съдържащт в себе си слабо изразена киселинност.

кафе на зърна 1кг.

QUALITA ROSSA

Кафе богато на аромати, напомнящо запечен хляб и зърнени култури в своята същност. Силното му тяло и приятните му аромати са сладки и вещаят послевкус на тъмен шоколад. Добре балнсираната смес от Арабика и Робуста придава на кафето негова отличителна идентичност.