about crema coffee

За нас Crema coffee – Крема Кафе България
Crema coffee – Крема Кафе България активно започва дистрибуция на италианската премиум кафе марка Hausbrandt през 2021 година с една единствена цел, създаване на дълготрайни партньорства в средния и висок клас в ХОРЕКА канала и демонстриране на лоялен и навременен сервиз към услугите си свързани с качественото предлагане на кафе продукти и различни други стоки с гурме привкус.
• Освен в тясно професионалния аспект, фирмата разполага с кафе решения за всеки малък или голям дом, офис или магазин.
• В допълнение на продуктовата си гама предлага пълен набор от консумативи, просеко, чай, допълнителни кафе продукти, професионални кафемашини, капсулни ситеми, суперавтомати, и други.
• Ако можем да обобщим дейността на фирмата, тя подпомага и допринася за успеха на своите партньори, с пълна ноу хау програма, предоставена от лоялно действащите екипи от баристи, търговци и техници в цялата страна.
• Фирмата разполага със систематизирана схема за поддръжка и проверка на качеството по обекти с една единствена мисия – качество и разбиране на индивидуалните нуждите на клиента.
• Предлаганата техника съответства на най-високите изисквания на динамично променящия се пазар, за да бъде кафето което пиете винаги перфектно.
• Инициативата за обучение на персонала, се поема грижливо от самото начало на предлагането на нашите продукти по обекти и не спира до там…
• Фирмата ни разполага с един от най-модерните тренинг центрове за обучение на истински кафе професионалисти, „Крема Кафе България ООД“ дава много силна заявка за налагане на нов тертип на работа в сегмента кафе.

МИСИЯ

Създаване на момент на удоволствие и вдъхновение за търсене на най-високо качество. Нашата мисия е многопластова и може да се адаптира към всичките ни партньори.

За потребителите ни:
Създаване на момент на удоволствие и вдъхновение в търсенето на най-високо качество, използвайки нашите продукти и нашия опит.

За нашите сътрудници:
Създаване на момент на удоволствие и вдъхновение в търсене на най-високо качество, работа с уважение и отдаденост.

За околната среда:
Създаване на момент на удоволствие, работейки с уважение към околната среда и света, в който живеем.

ВИЗИЯ

НИЕ ПЕЧЕЛИМ С НАШАТА СТРАТЕГИЯ И НАШАТА ТРАДИЦИЯ

Hausbrandt Trieste 1892 SpA е победител, защото е представен от екип от хора, които работят в съответствие с традицията на семейния бизнес и идеите, гарантиращи успеха ни до днес, с ясна стратегия да продължим да печелим напред. Всеки ден сме ангажирани да създаваме продукти, услуги и решения за потребителите, които предлагат много висока добавена стойност и безспорно качество, осигурявайки най-доброто изживяване на марката, като същевременно зачитат околната среда и света около нас.

НАШИТЕ ПРИНЦИПИ

Да бъдем етичени на думи и на дела!

СЪВМЕСТНА ДЕЙНОСТ

Сътрудничество в търсенето на възможно най-добрия резултат.
Изграждане на солидни взаимоотношения между колеги и изграждане на ежедневието си върху доверие между колегите, внимание към нуждите на клиентите и правилно управление на веригата на доставка.

ОТГОВОРНОСТ

Като семейна компания, ние вярваме във важността на запазването и подобряването на бизнеса за бъдещите поколения.
Нашата ангажираност към околната среда е очевидна в начина, по който управляваме всички аспекти на нашия бизнес. Чрез приемането на устойчиви практики, които са екологично чисти, икономически осъществими и социално справедливи, ние вдъхновяваме нашите клиенти и доставчици да защитават и опазват околната среда.
Hausbrandt е сплотен, страстен екип, отдаден на общността, в която живеем и работим, и вярваме, че като действаме по социално отговорен начин, позволяваме на нашата планета да процъфтява. Гордеем се, че сме лидер в устойчивите търговски практики, социалното уважение и опазването на околната среда.

НАШИТЕ ПРИНЦИПИ

Да бъдем честни и директни един към друг!

УВАЖЕНИЕ

Говорете учтиво един с друг.
Да се изслушваме един друг и да бъдем отворени към всички гледни точки.

Смирение

Показване на воля да се учим един от друг, както от неуспехите, така и от успехите.
Да не приемаме моментния успех за даденост или да подценяваме нашите конкуренти.

ИНОВАЦИЯ

Придаване на висока стойност на страхотните идеи.
Предизвикване на конвенционалния начин на правене на нещата – никога да не бъдете удовлетворени.

АНГАЖИРАНЕ

Работете със страст и давайте най-доброто от себе си всеки ден.
Винаги се фокусирайте върху качеството с внимание към детайла, за да създаваме по-добри продукти, процеси и услуги с висока стойност.