Blog

Интер Експо Център – Interfoods & Drinks Exhibition 2022 Sofia 8-11 Ноември 2022

По време на изложението Interfood&Drinks, ние от Крема Кафе България показахме нов начин в предлагането на гурме кафе продукти и завършените решния към тях, включващи оборудване, обучение и контрол на качеството.

Проведохме тридневна програма вкючваща много лекции, практики в кулинарията и бармаството обвързани с кафето и дадохме съвети за правилно приготяне на мока кафеварка в домашни условия. Успяхме да раздадем над 2000 чаши с топли напитки, в желанието си да запознаем аудиторията с традицията и качеството на производството представено от Hausbrandt Tieste 1892 Italy.
Доказахме, че светът на кафето е необятен и направихме, нещо невиждано до сега в България, за което искаме специално да благодарим на нашите партньори Hausbrandt Italy, Hausbrandt Greece – AVEK, както и на специалните ни гости Dimitris Karamps, Marios Makaris, Петър Божинов, Иван Парнаров, Иво Чуклев и на целят екип на компанията.
За да бъдете партньори на голямото семейство на Hausbrandt свържете се с нас и ние ще откликнем на вашите очаквания, с коректност и професионализъм.

Без коментари

Публикувай коментар